CALAMARITOS MED FERSKOST, SITRON OG CHORIZO

CALAMARITOS MED FERSKOST, SITRON OG CHORIZO

CALAMARITOS MED FERSKOST, SITRON OG CHORIZO

Sprø blekksprut og myk mascarpone forenes i en herlig tapasrett.
 

INGREDIENSER

100 g calamaritos (små blekkspruter)
1 dl mascarpone
0.5 ts revet sitronskall
1 ts sitronsaft
0.5 chorizo, ca. 100 g
hvetemel til å panere med
rapsolje til å fritere i
olivenolje til å steke i
salt og pepper

Matlaging

  • Bland mascarpone med sitronskall og sitronsaft. Rør om og smak til med salt og pepper.
  • 2. Fjern skinnet på chorizoen. Finhakk chorizoen og stek den i ca. 2 minutter i olivenolje.
  • Skyll og fjern eventuelt skinn fra blekkspruten. Paner i hvetemel og friter på 180 grader til gyllenbrun farge.
  • Legg mascarpone nederst på tallerkenene, fordel chorizoen, ringle over stekeoljen fra chorizoen, legg på fritert calamaritos og garner med knust baconsvor.