CALAMARITOS MED FERSKOST, SITRON OG CHORIZO

CALAMARITOS MED FERSKOST, SITRON OG CHORIZO

4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Skrive ut Nullstill filter

CALAMARITOS MED FERSKOST, SITRON OG CHORIZO

Sprø blekksprut og myk mascarpone forenes i en herlig tapasrett.
 

INGREDIENSER

200
g calamaritos (små blekkspruter)
2
dl mascarpone
1
ts revet sitronskall
2
ts sitronsaft
1
chorizo, ca. 100 g
hvetemel til å panere med
rapsolje til å fritere i
olivenolje til å steke i
salt og pepper

Matlaging

1. Bland mascarpone med sitronskall og sitronsaft. Rør om og smak til med salt og pepper.

2. Fjern skinnet på chorizoen. Finhakk chorizoen og stek den i ca. 2 minutter i olivenolje.

3. Skyll og fjern eventuelt skinn fra blekkspruten. Paner i hvetemel og friter på 180 grader til gyllenbrun farge.

4. Legg mascarpone nederst på tallerkenene, fordel chorizoen, ringle over stekeoljen fra chorizoen, legg på fritert calamaritos og garner med knust baconsvor.
 

CALAMARITOS MED FERSKOST, SITRON OG CHORIZO

CALAMARITOS MED FERSKOST, SITRON OG CHORIZO

INGREDIENSER

200
g calamaritos (små blekkspruter)
2
dl mascarpone
1
ts revet sitronskall
2
ts sitronsaft
1
chorizo, ca. 100 g
hvetemel til å panere med
rapsolje til å fritere i
olivenolje til å steke i
salt og pepper

Matlaging

1. Bland mascarpone med sitronskall og sitronsaft. Rør om og smak til med salt og pepper.

2. Fjern skinnet på chorizoen. Finhakk chorizoen og stek den i ca. 2 minutter i olivenolje.

3. Skyll og fjern eventuelt skinn fra blekkspruten. Paner i hvetemel og friter på 180 grader til gyllenbrun farge.

4. Legg mascarpone nederst på tallerkenene, fordel chorizoen, ringle over stekeoljen fra chorizoen, legg på fritert calamaritos og garner med knust baconsvor.