CEVICHE PÅ BREIFLABB, JALAPEÑO, KORIANDER OG LIME

CEVICHE PÅ BREIFLABB, JALAPEÑO, KORIANDER OG LIME

4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Skrive ut Nullstill filter

CEVICHE PÅ BREIFLABB, JALAPEÑO, KORIANDER OG LIME

Ceviche er en limemarinert fiskerett som er vanlig i Latin-Amerika. En frisk snacks som passer godt som forrett. 
 

INGREDIENSER

350
g fersk breiflabbfilet eller torskefilet
saft fra 4 lime
2
mellomstore tomater
1
liten sølvløk, skrelt, delt i to og finhakket
1
dl finhakket koriander
1
jalapeño, finhakket
1
ss majones
salt og svart pepper

Matlaging

1. Skjær fisken i små terninger. 

2. Fjern kjernene og del tomatene i fine terninger. 

3. Bland fisk, limesaft, tomater, sølvløk, koriander, jalapeño og majones. 

4. Smak til med salt og pepper. La stå i 5 minutter før servering.

CEVICHE PÅ BREIFLABB, JALAPEÑO, KORIANDER OG LIME

CEVICHE PÅ BREIFLABB, JALAPEÑO, KORIANDER OG LIME

INGREDIENSER

350
g fersk breiflabbfilet eller torskefilet
saft fra 4 lime
2
mellomstore tomater
1
liten sølvløk, skrelt, delt i to og finhakket
1
dl finhakket koriander
1
jalapeño, finhakket
1
ss majones
salt og svart pepper

Matlaging

1. Skjær fisken i små terninger. 

2. Fjern kjernene og del tomatene i fine terninger. 

3. Bland fisk, limesaft, tomater, sølvløk, koriander, jalapeño og majones. 

4. Smak til med salt og pepper. La stå i 5 minutter før servering.