FRITTATA MED PICO DE GALLO

Image Title

Enkel eggerett med sterk tomatsalsa.

INGREDIENSER

4 egg
½ gul løk, finhakket
4 romanticatomater, delt på midten
½ dl koriander, finhakket
⅓ rød chili, skåret i tynne skiver
1 dl parmesan, revet
2 matpoteter, kokte og skårne i mindre biter
1 dl kremfløte
olivenolje til å steke i
karse til å garnere med
salt og pepper

Matlaging

  • Bland egg og kremfløte i en bolle. Visp til en glatt røre. Vend inn parmesan. Krydre med salt og pepper.
  • Sauter (stek raskt uten at grønnsakene tar farge) løk, tomat, chili og potet i olivenolje i en stekepanne i 5 minutter.
  • Hell grønnsakene i eggeblandingen, og tilsett koriander. Rør om slik at alt blandes godt.
  • Hell røren i en ildfast form, og sett i ovn på 160 grader i 20–25 minutter til gyllenbrun farge. Ta ut og garner med karse.