Image Title
Enkel eggerett med sterk tomatsalsa.
INGREDIENSER
4 egg
½ gul løk, finhakket
4 romanticatomater, delt på midten
½ dl koriander, finhakket
⅓ rød chili, skåret i tynne skiver
1 dl parmesan, revet
2 matpoteter, kokte og skårne i mindre biter
1 dl kremfløte
olivenolje til å steke i
karse til å garnere med
salt og pepper
Matlaging
- Bland egg og kremfløte i en bolle. Visp til en glatt røre. Vend inn parmesan. Krydre med salt og pepper.
- Sauter (stek raskt uten at grønnsakene tar farge) løk, tomat, chili og potet i olivenolje i en stekepanne i 5 minutter.
- Hell grønnsakene i eggeblandingen, og tilsett koriander. Rør om slik at alt blandes godt.
- Hell røren i en ildfast form, og sett i ovn på 160 grader i 20–25 minutter til gyllenbrun farge. Ta ut og garner med karse.