GNOCCHI MED PECORINO, PARMESAN, SVART PEPPER OG GRØNN ASPARGES

GNOCCHI MED PECORINO, PARMESAN, SVART PEPPER OG GRØNN ASPARGES

Image Title

Kremet gnocchi får her det salte fra to vellagrede oster.

INGREDIENSER

400 g små gnocchi
0.5 dl revet pecorino
0.5 dl revet parmesan
0.5 dl kokevann fra gnocchien
200 g grønn asparges, skåret i mindre biter
karse til garnering
olivenolje til å steke i
salt og kvernet svart pepper

Matlaging

  • Kok opp 2 liter lettsaltet vann i en romslig kjele. Legg i gnocchien når det koker, og kok som anvist på pakken. Sil av vannet, men husk å holde igjen 1 dl.   
  • Ha den silte gnocchien i en kjele sammen med pecorino, parmesan og pastavann. Rør forsiktig om på middels varme til osten har smeltet og det har blitt en kremet konsistens.   
  • Stek aspargesen i olivenolje. Krydre med salt og pepper.  
  • Vend aspargesen forsiktig inn sammen med gnocchien, smak til med salt og rikelig med svart pepper. Anrett på tallerkener og garner med karse.