KYLLINGVINGER «KOREAN BBQ» MED CHILI, SESAMFRØ OCH PONZUDIPP

KYLLINGVINGER «KOREAN BBQ» MED CHILI, SESAMFRØ OCH PONZUDIPP

Image Title

Kyllingvinger i en asiatisk fusion.

INGREDIENSER

8 kyllingvinger
1 ss sesamfrø, ristet
0.5 bit chili, i tynne skiver
Sticky Korean BBQ-saus til å pensle kyllingvingene med
½ dl fersk koriander, hakket
salt og pepper

PONZUDIPP

0.5 dl majones
1 ss ponzu (japansk sitrusbasert saus

Matlaging

  • Kle et bakebrett med bakepapir. Fordel kyllingvingene på brettet. Krydre med salt og pepper. Sett i ovn på 180 grader. Pensle vingene med BBQ-saus når de begynner å få farge. 
  • Pensle hvert femte minutt i 20 minutter. Fordel chilien på vingene ved siste pensling. Ta ut vingene og anrett på fat. Strø over sesamfrø og koriander. Bland majones og ponzu og server ved siden av som dipp.

flere oppskrifter

se alle