PUDDING MED KARAMELLSAUS

PUDDING MED KARAMELLSAUS

PUDDING MED KARAMELLSAUS

PUDDING MED KARAMELLSAUS PUDDING MED KARAMELLSAUS

En kremet pudding med karamellsaus på toppen. En perfekt avslutning på en middag.

INGREDIENSER

0.5 boks søtet kondensert melk (397 g)
2 dl helmelk
2.5 egg
0.5 ts vaniljepulver
1.5 dl sukker

Matlaging

  • Hell kondensert melk, helmelk, egg og vaniljepulver i en bolle.
  • Bland til en glatt konsistens med en stavmikser.
  • Smelt sukkeret forsiktig og la det karamelliseres og bli gyllenbrunt.
  • Hell det karamelliserte sukkeret i bunnet av en brødform. Avkjøl.
  • Hell i eggeblandingen. Dekk med aluminiumsfolie og bak i vannbad i ovn på 160 grader i 45 minutter. Ta ut og la avkjøle.
  • Skjær langs kantene og velt over på et fat. Del i mindre biter.