RISTET BRIOCHE MED RØRE AV SJØKREPS OG LAKSEROGN

RISTET BRIOCHE MED RØRE AV SJØKREPS OG LAKSEROGN

RISTET BRIOCHE MED RØRE AV SJØKREPS OG LAKSEROGN

RISTET BRIOCHE MED RØRE AV SJØKREPS OG LAKSEROGN RISTET BRIOCHE MED RØRE AV SJØKREPS OG LAKSEROGN

Hvorfor vente til krepselaget når du kan lage en velsmakende krepserøre allerede til sankthans?

INGREDIENSER

2 skiver brioche, ristet
100 g krepsehaler i lake, godt avrent
1 dl brønnkarse
1 ss finhakket sølvløk
1 ss crème fraîche
1 ss majones
2 ss lakserogn
0.5 ss finhakket dill
6 skiver agurk, ca. 10 cm lange
sitronsaft til å smaksette med
olivenolje til agurken
salt og pepper

Matlaging

  • Bland krepsehalene med brønnkarse, sølvløk, crème fraîche, majones og dill. Vend forsiktig om og smak til med sitron, salt og pepper.
  • Strø litt salt på agurkskivene og la dem stå og trekke i noen minutter. Hell litt olivenolje på agurkskivene, og rull dem til ruller. Anrett på tallerkener og server med nyristet brioche og sjøkrepsrøren.