SURDEIGSBRØD MED SKINKE, RØDKÅL OG LETTSALTET AGURK

SURDEIGSBRØD MED SKINKE, RØDKÅL OG LETTSALTET AGURK

4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Skrive ut Nullstill filter

SURDEIGSBRØD MED SKINKE, RØDKÅL OG LETTSALTET AGURK

Når du har skinkerester fra julen eller bare har lyst på skinke.
 

INGREDIENSER

4
skiver surdeigsbrød
12
skiver kokt skinke
8
tynne, lange skiver agurk
4
dl rødkål
4
ss søt og sterk sennep
smør
salt
spirer og solsikkeskudd til garnering

Matlaging

  1. Strø litt salt på agurkskivene og la «trekke» i ca. 5 minutter. Ha smør på brødskivene. Legg på skinken og agurken. Varm rødkålen og legg den på skinken. Garner med spirer og solsikkeskudd. 
     
  2. Server med søt og sterk sennep.
     
SURDEIGSBRØD MED SKINKE, RØDKÅL OG LETTSALTET AGURK

SURDEIGSBRØD MED SKINKE, RØDKÅL OG LETTSALTET AGURK

INGREDIENSER

4
skiver surdeigsbrød
12
skiver kokt skinke
8
tynne, lange skiver agurk
4
dl rødkål
4
ss søt og sterk sennep
smør
salt
spirer og solsikkeskudd til garnering

Matlaging

  1. Strø litt salt på agurkskivene og la «trekke» i ca. 5 minutter. Ha smør på brødskivene. Legg på skinken og agurken. Varm rødkålen og legg den på skinken. Garner med spirer og solsikkeskudd. 
     
  2. Server med søt og sterk sennep.