FATLAGRET MATJESSILD PÅ KAVRING MED CRÈME FRAÎCHE, MANDELPOTET OG EGG

FATLAGRET MATJESSILD PÅ KAVRING MED CRÈME FRAÎCHE, MANDELPOTET OG EGG

4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Skrive ut Nullstill filter

FATLAGRET MATJESSILD PÅ KAVRING MED CRÈME FRAÎCHE, MANDELPOTET OG EGG

Hvis matjessilden er din favoritt på julebordet, så liker du denne.
 

INGREDIENSER

4
skiver kavring
4
fileter matjessild
2
mediumkokte egg
4
ss crème fraîche
4
kokte mandelpoteter
smør
dill
karse
salt og pepper

Matlaging

  1. Skjær av kanten på kavringskivene og smør dem. Legg på tallerkener. 
     
  2. Skjær mandelpotetene i skiver og krydre med salt og pepper. Fordel skivene på kavringen. 
     
  3. Del matjessilden i 1 centimeter brede biter, og legg den deretter på potetene. 
     
  4. Ta av skallet og del eggene. Plasser en halvdel på hver tallerken. 
     
  5. Ta på en klatt crème fraîche og garner med dill og karse. 
     
FATLAGRET MATJESSILD PÅ KAVRING MED CRÈME FRAÎCHE, MANDELPOTET OG EGG

FATLAGRET MATJESSILD PÅ KAVRING MED CRÈME FRAÎCHE, MANDELPOTET OG EGG

INGREDIENSER

4
skiver kavring
4
fileter matjessild
2
mediumkokte egg
4
ss crème fraîche
4
kokte mandelpoteter
smør
dill
karse
salt og pepper

Matlaging

  1. Skjær av kanten på kavringskivene og smør dem. Legg på tallerkener. 
     
  2. Skjær mandelpotetene i skiver og krydre med salt og pepper. Fordel skivene på kavringen. 
     
  3. Del matjessilden i 1 centimeter brede biter, og legg den deretter på potetene. 
     
  4. Ta av skallet og del eggene. Plasser en halvdel på hver tallerken. 
     
  5. Ta på en klatt crème fraîche og garner med dill og karse.