SKAGEN MED PEPPERROT, DILL OG SMØRSTEKT LEVAINE

SKAGEN MED PEPPERROT, DILL OG SMØRSTEKT LEVAINE

4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Skrive ut Nullstill filter

SKAGEN MED PEPPERROT, DILL OG SMØRSTEKT LEVAINE

Hvis du er usikker på hva du skal lage til forrett, er toast skagen alltid en sikker vinner.
 

INGREDIENSER

200
g pillede reker, godt avrent
2
ss majones
1
ts revet pepperrot
1
ts sitronsaft
1
ss finhakket dill
1
middels stor rødløk, skrelt og skåret i tynne skiver
4
sitronbåter
4
skiver levainebrød
dill til å garnere med
reddiker med blad til å garnere med
1
ss smør
rapsolje til å steke i

Matlaging

  1. Bland reker, majones, pepperrot, sitronsaft og dill. Bland godt og smak til med salt og pepper. 
     
  2. Stek levainebrødet gyllenbrunt i rapsolje og smør. Anrett og garner med skivet rødløk, sitron, dill og reddik.
SKAGEN MED PEPPERROT, DILL OG SMØRSTEKT LEVAINE

SKAGEN MED PEPPERROT, DILL OG SMØRSTEKT LEVAINE

INGREDIENSER

200
g pillede reker, godt avrent
2
ss majones
1
ts revet pepperrot
1
ts sitronsaft
1
ss finhakket dill
1
middels stor rødløk, skrelt og skåret i tynne skiver
4
sitronbåter
4
skiver levainebrød
dill til å garnere med
reddiker med blad til å garnere med
1
ss smør
rapsolje til å steke i

Matlaging

  1. Bland reker, majones, pepperrot, sitronsaft og dill. Bland godt og smak til med salt og pepper. 
     
  2. Stek levainebrødet gyllenbrunt i rapsolje og smør. Anrett og garner med skivet rødløk, sitron, dill og reddik.