VARMRØKT MAKRELL MED CRÈME FRAîCHE PÅ RUGBRØD

VARMRØKT MAKRELL MED CRÈME FRAîCHE PÅ RUGBRØD

4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Skrive ut Nullstill filter

VARMRØKT MAKRELL MED CRÈME FRAîCHE PÅ RUGBRØD

Her kombinerer vi flere godsaker i et sommerlig, friskt smørbrød.
 

INGREDIENSER

4
skiver rugbrød, uten skorpe
200
g varmrøkt makrell uten skinn og bein
4
ss vispet crème fraîche
1
finhakket rødløk
4
ss finhakket gressløk
4
ts lakserogn
4
eggeplommer
4
sitronbåter
dill til å garnere med
smør til rugbrødet
svart pepper

Matlaging

  1. Smør rugbrødskivene og legg dem på tallerkener. Fordel makrellen jevnt på rugbrødet.
     
  2. Legg på crème fraîche, rødløk, gressløk, lakserogn og eggeplomme. Garner med en sitronbåt og dill. Avslutt med noen tak på pepperkvernen.
VARMRØKT MAKRELL MED CRÈME FRAîCHE PÅ RUGBRØD

VARMRØKT MAKRELL MED CRÈME FRAîCHE PÅ RUGBRØD

INGREDIENSER

4
skiver rugbrød, uten skorpe
200
g varmrøkt makrell uten skinn og bein
4
ss vispet crème fraîche
1
finhakket rødløk
4
ss finhakket gressløk
4
ts lakserogn
4
eggeplommer
4
sitronbåter
dill til å garnere med
smør til rugbrødet
svart pepper

Matlaging

  1. Smør rugbrødskivene og legg dem på tallerkener. Fordel makrellen jevnt på rugbrødet.
     
  2. Legg på crème fraîche, rødløk, gressløk, lakserogn og eggeplomme. Garner med en sitronbåt og dill. Avslutt med noen tak på pepperkvernen.