RÅSTEKT GRØNN ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØTTER OG KARSEDIPP
RÅSTEKT GRØNN ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØTTER OG KARSEDIPP
4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Skrive ut Nullstill filter

RÅSTEKT GRØNN ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØTTER OG KARSEDIPP

Grønt mellommåltid fylt med antioksidanter og gode fettsyrer.
 

INGREDIENSER
12
grønne asparges
½ dl ristede hasselnøtter, grovt hakket
olivenolje til å steke i
karse (brønnkarse eller krydderkarse) til å garnere med
salt og pepper
KARSEDIPP
½ dl majones
½ dl crème fraîche
½ pakke karse, finhakket
salt og pepper
Matlaging
  1. Skjær av et par centimeter nederst på aspargesen. Stek gyllenbrun på middels varme. Krydre med salt og pepper.
     
  2. Bland alle ingrediensene til karsedippen og smak til med salt og pepper.
     
  3. Anrett asparges, strø over ristede hasselnøtter, garner med karse og server med karsedipp.
     
RÅSTEKT GRØNN ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØTTER OG KARSEDIPP
RÅSTEKT GRØNN ASPARGES MED RISTEDE HASSELNØTTER OG KARSEDIPP
INGREDIENSER
12
grønne asparges
½ dl ristede hasselnøtter, grovt hakket
olivenolje til å steke i
karse (brønnkarse eller krydderkarse) til å garnere med
salt og pepper
KARSEDIPP
½ dl majones
½ dl crème fraîche
½ pakke karse, finhakket
salt og pepper
Matlaging
  1. Skjær av et par centimeter nederst på aspargesen. Stek gyllenbrun på middels varme. Krydre med salt og pepper.
     
  2. Bland alle ingrediensene til karsedippen og smak til med salt og pepper.
     
  3. Anrett asparges, strø over ristede hasselnøtter, garner med karse og server med karsedipp.