PAN CON-TOMAT MED ANSJOS OG REVET MANCHEGO
PAN CON-TOMAT MED ANSJOS OG REVET MANCHEGO
4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Utskrift Nullstill filter

PAN CON-TOMAT MED ANSJOS OG REVET MANCHEGO

Hvitløksbrød sammen med det salte fra ansjos og manchego blir en perfekt tapasrett.
 

INGREDIENSER TIL 4 PERSONER
2
skiver surdeigsbrød
2
cocktailtomater
1
hvitløksfedd, skrelt
8
ansjosfileter (av god kvalitet fra Spania eller Portugal)
1
bit manchego til å rive
20
rucolablad
1
ts olivenolje
½ ts sitronsaft
olivenolje til å steke i
salt og pepper
TILBEREDNING

1. Stek brødskivene gyllenbrune i olivenolje. Gni hvitløken på brødskivene. 

2. Del tomatene i to og gni dem på brødskivene. 

3. Mariner rucolaen i olivenolje og sitron. Krydre med salt og pepper. 

4. Legg rucolaen på brødskivene, og del hver brødskive i fire deler. 

5. Fordel ansjosene og riv over manchego.
 

PAN CON-TOMAT MED ANSJOS OG REVET MANCHEGO
PAN CON-TOMAT MED ANSJOS OG REVET MANCHEGO
INGREDIENSER TIL 4 PERSONER
2
skiver surdeigsbrød
2
cocktailtomater
1
hvitløksfedd, skrelt
8
ansjosfileter (av god kvalitet fra Spania eller Portugal)
1
bit manchego til å rive
20
rucolablad
1
ts olivenolje
½ ts sitronsaft
olivenolje til å steke i
salt og pepper
TILBEREDNING

1. Stek brødskivene gyllenbrune i olivenolje. Gni hvitløken på brødskivene. 

2. Del tomatene i to og gni dem på brødskivene. 

3. Mariner rucolaen i olivenolje og sitron. Krydre med salt og pepper. 

4. Legg rucolaen på brødskivene, og del hver brødskive i fire deler. 

5. Fordel ansjosene og riv over manchego.