POLLO AZAFRAN

POLLO AZAFRAN

4
1 Portion 2 Porsjoner 4 Porsjoner 8 Porsjoner 10 Porsjoner
Skrive ut Nullstill filter

POLLO AZAFRAN

En smaksrik rett med ovnsbakt potet og safran. Her serverer vi den med estragonmajones som passer svært godt til nettopp kylling. 
 

INGREDIENSER

4
kyllingfileter med skinn
12
små poteter, skrelte
½ sølvløk, skrelt og delt i fedd
1
rød paprika, uten kjerner og skåret i mindre biter
2
laurbærblad
4
hvitløksfedd, skrelte
2
timiankvister
2
dl hvitvin
1
sitron, skåret i mindre biter
safran til å krydre med
olivenolje
salt og pepper

ESTRAGONMAJONES

1
dl majones
2
ss finhakket estragon
1
½ ts sitronsaft
salt og pepper

Matlaging

1. Ha potet, sølvløk, paprika, laurbærblad, hvitløk, timian, hvitvin, sitron og safran i en ovnsfast form. Ringle over olivenolje, krydre med salt og pepper og bland godt.

2. Plasser en rist på formen og legg kyllingen på risten. Krydre med salt og pepper. Sett i ovn på 180 grader og bak til kyllingen har fått sprøtt skinn og har en kjernetemperatur på 65 grader.

3. Ta ut kyllingen når den er ferdig, og la potet og grønnsaker få stå i enda noen minutter til de er møre.

4. Server med estragonmajones.
 

POLLO AZAFRAN

POLLO AZAFRAN

INGREDIENSER

4
kyllingfileter med skinn
12
små poteter, skrelte
½ sølvløk, skrelt og delt i fedd
1
rød paprika, uten kjerner og skåret i mindre biter
2
laurbærblad
4
hvitløksfedd, skrelte
2
timiankvister
2
dl hvitvin
1
sitron, skåret i mindre biter
safran til å krydre med
olivenolje
salt og pepper

ESTRAGONMAJONES

1
dl majones
2
ss finhakket estragon
1
½ ts sitronsaft
salt og pepper

Matlaging

1. Ha potet, sølvløk, paprika, laurbærblad, hvitløk, timian, hvitvin, sitron og safran i en ovnsfast form. Ringle over olivenolje, krydre med salt og pepper og bland godt.

2. Plasser en rist på formen og legg kyllingen på risten. Krydre med salt og pepper. Sett i ovn på 180 grader og bak til kyllingen har fått sprøtt skinn og har en kjernetemperatur på 65 grader.

3. Ta ut kyllingen når den er ferdig, og la potet og grønnsaker få stå i enda noen minutter til de er møre.

4. Server med estragonmajones.