BUCATINI «SCAMPI AL LIMONE»

BUCATINI «SCAMPI AL LIMONE»

BUCATINI «SCAMPI AL LIMONE»

BUCATINI «SCAMPI AL LIMONE» BUCATINI «SCAMPI AL LIMONE»

Ønsk en frisk og sprek rekepasta fra Italia velkommen.

INGREDIENSER

160 g bucatinipasta
8 skrelte haler av ville rødreker
50 g babyspinat
0.5 skrelt hvitløksfedd skåret i tynne skiver
1 dl kremfløte
0.5 dl revet parmesan
1 eggeplommer
0.5 revet skall og saft av sitron
0.25 squash i tynne skiver
salt og pepper

Matlaging

  • Kok bucatinien etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og skyll pastaen i kaldt vann i en sil.
  • Sauter hvitløken i olivenolje i en kasserolle. Tilsett babyspinaten og sauter i et par minutter.
  • Hell i fløten og parmesanosten og la koke til osten har smeltet.
  • Legg i pastaen og kok i noen sekunder før du smaker til med sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Tilsett eggeplommene og ta bort fra varmen med en gang.