Image Title
![](/sites/g/files/hubmab981/files/2022-04/HONNINGBAKT%20GRESSKAR%20MED%20PEKANN%C3%98TTER%2C%20VELLAGRET%20OST%20OG%20MYNTEJOGHURT%20%281%29.jpg)
![](/sites/g/files/hubmab981/files/2022-04/HONNINGBAKT%20GRESSKAR%20MED%20PEKANN%C3%98TTER%2C%20VELLAGRET%20OST%20OG%20MYNTEJOGHURT%20%281%29.jpg)
Når gresskaret får stå i sentrum.
INGREDIENSER
0.5 middels stort butternutgresskar
½ dl flytende honning
2 ss ristede gresskarfrø
0.5 dl ristede pekannøtter
0.5 dl finrevet, vellagret ost
1 dl tyrkisk yoghurt
1 ss finstrimlet mynte
olivenolje
Karse til garnering
salt og pepper
Matlaging
- Del gresskaret i lengden. Gni det inn i olivenolje, salt og pepper og ringle over honningen.
- Legg gresskaret i en ovnsfast form og bak det i ovn på 175 grader i ca. 30 minutter, til det er mørt og gyllenbrunt.
- Bland yoghurt og mynte og smak til med salt og pepper.
- Legg gresskaret på et fat. Strø over gresskarfrø, pekannøtter og revet vellagret ost. Garner med karse og server med mynteyoghurt.