KRYDDERSILD MED EPLE, FRANSK SENNEP OG RUGBRØD

KRYDDERSILD MED EPLE, FRANSK SENNEP OG RUGBRØD

INGREDIENSER

2 kryddersildfileter
2 skiver søtt, mørkt rugbrød
0.5 Granny Smith-eple, skåret i små terninger
1 ss kapers, godt avrent
1 reddiker med hvite tupper, tynt høvlet
2 ts dijonsennep
0.5 dl vispet crème fraîche, i sprøytepose
1 syltede røde småløker
smør til rugbrød
dill til å garnere med
karse til å garnere med

Matlaging

  • Skjær kryddersild og rugbrød i samme størrelse. Smør rugbrødet og legg kryddersilden på. Anrett på tallerkener. 
  • Ta en teskje dijonsennep på hver tallerken. Sprøyt 3–4 klatter crème fraîche på hver tallerken. Fordel epleterninger, kapers og reddikskiver jevnt på kryddersilden. Legg på den syltede løken og garner med dill og karse.