![SKAGEN MED PEPPERROT, DILL OG SMØRSTEKT LEVAINE](/sites/g/files/hubmab981/files/2022-04/SKAGEN%20MED%20PEPPERROT%2C%20DILL%20OG%20SM%C3%98RSTEKT%20LEVAINE.png)
![SKAGEN MED PEPPERROT, DILL OG SMØRSTEKT LEVAINE](/sites/g/files/hubmab981/files/2022-04/SKAGEN%20MED%20PEPPERROT%2C%20DILL%20OG%20SM%C3%98RSTEKT%20LEVAINE.png)
Hvis du er usikker på hva du skal lage til forrett, er toast skagen alltid en sikker vinner.
INGREDIENSER
100 g pillede reker, godt avrent
1 ss majones
0.5 ts revet pepperrot
0.5 ts sitronsaft
0.5 ss finhakket dill
0.5 middels stor rødløk, skrelt og skåret i tynne skiver
2 sitronbåter
2 skiver levainebrød
dill til å garnere med
reddiker med blad til å garnere med
0.5 ss smør
rapsolje til å steke i
Matlaging
- Bland reker, majones, pepperrot, sitronsaft og dill. Bland godt og smak til med salt og pepper.
- Stek levainebrødet gyllenbrunt i rapsolje og smør. Anrett og garner med skivet rødløk, sitron, dill og reddik.