Image Title
![](/sites/g/files/hubmab981/files/2022-04/FATLAGRET%20MATJESSILD%20P%C3%85%20KAVRING%20MED%20CR%C3%88ME%20FRA%C3%8ECHE%2C%20MANDELPOTET%20OG%20EGG%20%281%29.jpg)
![](/sites/g/files/hubmab981/files/2022-04/FATLAGRET%20MATJESSILD%20P%C3%85%20KAVRING%20MED%20CR%C3%88ME%20FRA%C3%8ECHE%2C%20MANDELPOTET%20OG%20EGG%20%281%29.jpg)
Hvis matjessilden er din favoritt på julebordet, så liker du denne.
INGREDIENSER
2 skiver kavring
2 fileter matjessild
1 mediumkokte egg
2 ss crème fraîche
2 kokte mandelpoteter
smør
dill
karse
salt og pepper
Matlaging
- Skjær av kanten på kavringskivene og smør dem. Legg på tallerkener.
- Skjær mandelpotetene i skiver og krydre med salt og pepper. Fordel skivene på kavringen.
- Del matjessilden i 1 centimeter brede biter, og legg den deretter på potetene.
- Ta av skallet og del eggene. Plasser en halvdel på hver tallerken.
- Ta på en klatt crème fraîche og garner med dill og karse.