KREMET MIDTSOMMERSILD MED ØKOLOGISKE EGG OG SIKROGN

Start morgenen med et sildesmørbrød og sommerlige urter.

INGREDIENSER

1 økologiske egg, kokt i 6 minutter
2 fileter av matjessild, skylt, tørket og skåret i én centimeter brede biter
0.5 dl matyoghurt
0.5 dl majones
1 ts mild sennep
1 ss finhakket gressløk
0.5 ss finhakket dill
1 ss finhakket rødløk
1 ts sikrogn
0.5 ss sukker
sikrogn til å garnere med
rødløksstrimler til å garnere med
sitronsaft til å smaksette med
salt og pepper

Matlaging

  • Bland yoghurt, majones, sennep, gressløk, dill, rødløk, sikrogn og sukker. Rør godt om og smak til med sitron, salt og pepper. Legg i matjessilden og vend forsiktig om.
  • Skrell eggene og del dem i to. Anrett og garner med sikrogn og rødløksstrimler. Server med rugbrød og knekkebrød.