POUSETTE MED KARAMELLISERTE SITRUSFRUKTER, ROSMARIN OG PEKANNØTTER

POUSETTE MED KARAMELLISERTE SITRUSFRUKTER, ROSMARIN OG PEKANNØTTER

POUSETTE MED KARAMELLISERTE SITRUSFRUKTER, ROSMARIN OG PEKANNØTTER POUSETTE MED KARAMELLISERTE SITRUSFRUKTER, ROSMARIN OG PEKANNØTTER

Bare navnet gir vann i munnen.

INGREDIENSER

3,5 dl kremfløte
0.5 dl strøsukker
0,5 dl sitronsaft
0,5 dl ristede, hakkede pekannøtter

KARAMELLISERTE SITRUSFRUKTER

1 dl pomelo, skrelt og plukket i mindre biter
0.5 stk. rød grapefrukt, skrelt og filetert
0.5 dl strøsukker
0.5 dl vann
0.5 rosmarinkvist

Matlaging

  • Kok opp fløte og sukker. La avkjøle noe og tilsett sitronsaften. Rør om og øs opp i dype tallerkener. Avkjøl i et par timer.
  • Smelt sukkeret i en kasserolle og la det bli gyllenbrunt. Tilsett vann og rosmarin. La koke til karamellkonsistens. Vend inn sitrusfruktene. Avkjøl.
  • Fordel sitrusfruktene på pousetten og garner med ristede pekannøtter.