RÅBIFF MED ESTRAGONKREM, KAPERS, FRITERT LØK OG PARMESAN

Image Title

For kjøttelskeren, med en urtevri.

INGREDIENSER

250 g flatbiff av storfe
1 ss god olivenolje
0.5 ts dijonsennep
2 ss sprøstekt løk
0.75 ss kapers
0.5 dl revet parmesanost
feltsalat til garnering
karse til garnering
salt og pepper

ESTRAGONKREM

0.5 dl majones
1 ss finhakket estragon
0.25 ts sitronsaft
salt og pepper

Matlaging

  • Legg flatbiffen i fryseren. Skjær den i svært små terninger når den nesten er frossen. Legg i en bolle og la bitene tine. Hell i olivenoljen og dijonsennep og smak til med salt og pepper.
     
  • Rør sammen majones med estragon og sitronsaft. Krydre med salt og pepper.
     
  • Smør ut estragonkremen i bunnen av tallerkenene. Fordel råbiffen over kremen.
     
  • Garner med sprøstekt løk, kapers, feltsalat og karse, og avslutt med å strø over parmesanosten.